Кількість
|
Вартість
|
||
|
Засіб для миття поверхонь на кухні: посуду, холодильника, стільниці, кухонного обладнання, газових і електричних плит, мікрохвильових печей, фритюрниць, робочих зон, твердих, кахельних, пластикових, емальованих, нікельованих і нержавіючих поверхонь, полу.
Спосіб застосування
Рівномірно нанесіть засіб, розпилюючи його на поверхню, шляхом розбризкування. Потерти поверхню губкою. При сильних забрудненнях залиште засіб на 10-15 хвилин, потім змийте водою. Насухо до блиску протріть чистою, м'якою, не ворсистою тканиною, або паперовим рушником. Кількість миючого засобу залежить від складності забруднення.
Склад
Іонізована вода> 30%, неіоногенні ПАР <5% (тензіди цукру), амфотерні ПАР <5% (кокамідопропілбетаїн), аніонні ПАР <5% (жирний сульфат спирту з кокосового масла), силікат натрію, цитрат (сіль лимонної кислоти).
Умови зберігання
У закритій тарі при t від +5 до +25 ° С в місцях, захищених від прямих сонячних променів.